Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: سهم ترانزیت دریایی ما فعلا ۱۰ میلیون تن است که باید به ۵۰ میلیون تن افزایش یابد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمد اسلامی در بیست و هفتمین همایش هماهنگی ارگان‌های دریایی کشور با بیان اینکه اینکه حمل و نقل ترکیبی و توسعه پارک‌های لجستیک باید به صورت جدی دنبال شود، گفت:به فرموده مقام معظم رهبری، همه کشور‌هایی که دریا دارند پیشرفت کرده‌اند، اما ما زمانی که به دریا رسیدیم، متوقف شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسلامی افزود: در حال حاضر به دنبال مقاوم سازی اقتصادی هستیم و در این حوزه حتماً به ثروت بی‌انتهای دریا توجه می‌کنیم.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۵۸۰۰ کیلومتر ساحل داریم، گفت: این فرصتی کم‌نظیر است و می‌تواند ما را به تلاش وادارد تا گام‌های بلندتری برداریم.
وی با بیان اینکه برای توسعه صنعت دریایی سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌ایم، اما کمک نکردیم که رشد کند، ادامه داد: ما در بحث شناور‌های پرسرعت به فناوری و دستاورد‌های خوبی رسیده‌ایم.
اسلامی گفت: ما نیاز داریم توسعه و تقویت مردم جهت بهبود وضعیت دریانوردی در رسته‌های گوناگون داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: ۳۶۰۰ میلیارد تومان قرارداد در صنعت دریایی در ساخت شناور‌ها داریم که امیدواریم سازنده‌ها نیز به تعهدات خود خوب عمل کنند.
اسلامی ادامه داد: به گردشگری دریایی بین بنادر و جزایر در شمال و جنوب کشور باید توجه شود تا مردم از فرصت سفر‌های دریایی بهره‌مند شوند و در همین کشور از جذابیت‌های دریایی بهره ببرند.
وی ادامه داد: بندر نوشهر در شمال کشور و بنادر بوشهر و شهید باهنر در جنوب کشور استعداد خوبی برای تبدیل شدن به بنادر گردشگری و مسافری دارند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موضوع بنادر کوچک افزود: بنادر کوچک می‌توانند در کنار آیتم سرمایه‌گذاری مثمرثمر واقع شود؛ ما باید در پس‌کرانه‌های بنادر کسب و کار شکل دهیم تا در تولید بار ظرفیت ایجاد کنیم و بنادر فقط محل تخلیه و بارگیری نباشد.
اسلامی افزود: سالانه ۶۰۰ میلیون تن بار در جاده و راه‌آهن و ۱۵۰ میلیون تن توسط حمل و نقل دریایی جابجا می‌شود. در این حوزه باید به طرح جامع لجستیک و نظام یکپارچه حمل و نقل توجه کرد.
وی با تأکید بر لزوم توسعه حمل و نقل ترکیبی گفت: اتصال بنادر و راه‌آهن و بنادر و راهداری و توسعه پارک لجستیک‌ها باید مورد توجه واقع شود و به نظام بهینه و اقتصادی توسعه ترانزیت بار و مسافر دست یابیم.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: سهم ترانزیت از ۱۰ میلیون تن باید به ۵۰ میلیون تن افزایش یابد.

احتمال بازخوانی جعبه سیاه در کشور ثالث وجود دارد

وزیر راه و شهرسازی همچنین گفت: اگر نتوانیم اطلاعات جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی را بازخوانی کنیم با هماهنگی اوکراین این جعبه سیاه به کشور ثالث برای بازخوانی ارسال خواهد شد.
آقای اسلامی در حاشیه بیست و هفتمین همایش هماهنگی ارگان‌های دریایی، درباره آخرین وضعیت بازخوانی جعبه سیاه بوئینگ اوکراینی افزود: هنوز در فرایند بررسی هستیم و جعبه سیاه فقط یکی از این موارد بررسی است و موارد دیگر هم وجود دارد.
وی با بیان اینکه بررسی‌ها در حال انجام است، افزود: روز گذشته اوکراینی‌ها برخ از مدارک هواپیما را تحویل ما دادند که ممیزی می‌شود، همچنین شواهد موجود روی زمین و دیگر موارد را بررسی می‌کنیم و اگر نتوانیم جعبه سیاه را بخوانیم با هماهنگی کشور اوکراین در کشور ثالث این کار انجام می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بازخوانی اطلاعات جعبه سیاه کار پیچیده‌ای نیست، گفت: از آن منظر که ما این تایپ هواپیما را در کشور نداشته‌ایم امکاناتی در این حوزه نداشته‌ایم، البته سازمان هواپیمایی کشوری امکاناتی در این حوزه تامین کرده است.
وی افزود: fdr هواپیما آسیب دیده است و نیاز به ترمیم دارد.
اسلامی تصریح کرد: هیچ حساسیتی درباره جعبه سیاه نداریم و موضوع در کمیته بررسی سانحه توسط ایران و اوکراین در حال بررسی است و قطعا با هماهنگی این دو کشور تصمیم گرفته می‌شود که در صورت بروز مشکل در بازخوانی اطلاعات جعبه سیاه این کار در کشور ثالث انجام شود.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: حمل و نقل ترانزیت دریایی شناور صنعت وزیر راه وزیر راه و شهرسازی اطلاعات جعبه سیاه کشور ثالث میلیون تن حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است

حسین ایثارگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هنرستان طالقانی و شماری از دیگر مدارس شهر ششتمد، گفت: یکی از الزامات توسعه، مهارت آموزی است و توجه به این مقوله، زمینه رشد تولید و اشتغال پایدار را در جامعه فراهم کرده و از نگرانی های جامعه در مسیر ایجاد اشتغال برای نسل جوان می کاهد.

وی با بیان اینکه یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است، اظهار کرد: لازم است در کنار توجه به مباحث علمی و تئوری، آموزش های مهارتی و نیازمحور نیز مورد توجه آموزش و پرورش و دانش آموزان قرار گیرد.

فرماندار ششتمد گفت: در کنار رشته های نظری، باید هدایت دانش آموزان به رشته های مهارتی و تولیدی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز بازار کار به نیروی انسانی از این طریق تامین شود.

ایثارگر افزود: ایجاد برخی واحدهای صنعتی در حوزه فرآوری معدنی و صنایع دیگر در شهرستان ششتمد در دست انجام است که تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه ها می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشکر از تلاش های جامعه فرهنگی، افزود: معلمان با تربیت نسل آینده در مسیر آگاهی و روشنی بخشی جامعه و توسعه و بالندگی کشور ایفای نقش می کنند.

شهرستان ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، چهار هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز دارد که در ۹۱ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر، ۱۷ اردیبهشت
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش