Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک کارشناس هوانوردی گفت: مسئولیت بررسی سانحه هواپیمای اوکراینی به عهده کشور ایران است و در این مورد خاص چون امکانات در سترس نیست می‌توان آن را به کشور دیگری که امکانات دارد، برده و اطلاعات آن را پیاده‌سازی کنند.

به گزارش تین نیوز، علیرضا منظری این مطلب را در گفت و گو با خبرنگار ما و پس از آن بیان کرد که  روز گذشته اعلام شد ایران در واکنش به تاخیر طرف اوکراینی، احتمالاً جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی را به فرانسه ارسال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس افزود: با توجه به اینکه هواپیمای متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین و با ثبت کشور اوکراین در کشور ایران دچار سانحه شده، مسئولیت بررسی سانحه به عهده کشور ایران است.

وی عنوان کرد: البته کشورهایی از جمله کشورهای سازنده هواپیما و بهره‌بردار هواپیما  هم می‌توانند در جلسات به عنوان ناظر حضور داشته باشند.

منظری خاطرنشان کرد: بنابراین برای بررسی نیاز است کشور رسیدگی کننده اطلاعات جعبه سیاه را پیاده‌سازی نموده و جهت رسیدن به نتیجه نهائی مورد بهره‌برداری قرار دهد.

بیشتر بخوانید:

توضیح سازمان هواپیمایی درباره تحویل جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی ایران، جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی را به اوکراین تحویل می‌دهد

نماینده اسبق ایران در ایکائو، افزود: حال اگر کشور رسیدگی کننده ابراز پیاده‌سازی اطلاعات جعبه سیاه را نداشته باشد باید از امکانات دیگر کشورها استفاده نموده و بهای خدمات آن را بپردازد.

او تاکید کرد: در این مورد خاص چون امکانات در سترس نیست می‌توانند آن را به کشور دیگری که امکانات لازم را دارد، برده و اطلاعات آن را پیاده‌سازی کنند.

منظری خاطرنشان کرد: البته حراست از جعبه سیاه به عهده ایران است و می‌تواند از اعضای کمیته رسیدگی که نمایندگان سایر کشورها هستند نیز جهت حضور در جلسات پیاده‌سازی دعوت نماید.

وی گفت: عموماً در این نوع بررسی‌ها تلاش می‌شود امور به صورت اجماعی دنبال شود تا بتوانند به نتیجه مناسب برای پیشگیری از سوانح بعدی برسند.

به گزارش تین نیوز روز گذشته اعلام شد، مقامات ایرانی در واکنش به تاخیر طرف اوکراینی در پاسخ به پیشنهاد ایران در خصوص جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی و همچنین روشن شدن گام‌های بعدی اقدام در این زمینه، تصمیم گرفته‌اند جعبه سیاه این هواپیما را به کشور دیگری (احتمالاً فرانسه) ارسال کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی جانباختگان هواپیمای اوکراینی جعبه سیاه هواپیما اوکراینی سقوط هواپیمای اوکراینی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی پیاده سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوت آلکنو از بدنساز ایرانی برای حضور در تیم والیبال زنیت
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • روایت اوکراینی‌ها از آموزش خلبان‌های ایران برای هدایت 24 سوخو 35
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • آلکنو سرمربی تیم والیبال زنیت شد
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم