Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان داخلی با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی با افزایش تولید و عرضه جک هیدرولیک فرمان، موجبات بالا رفتن تیراژ تولید جعبه فرمان هیدرولیک در کشور شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت دانش بنیان سیال نیرو صنعت در سال ۱۳۷۹ تاسیس و شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت تولید کننده پمپ و ادوات هیدرولیکی در صنایع خودروسازی و صنعت است. همچنین تولید و عرضه کنیستر یا بخارگیر بنزین همراه با فرهنگ‌سازی جهت تعویض و جایگزینی آن در خودرو نیز در دستور کار این شرکت قرار دارد. شرکت سیال نیرو صنعت در سال ۱۳۸۲ با بهره‌مندی از خط تولید خریداری شده از شرکت انتگرال هیدرولیک آلمان موفق به خودکفایی در تولید پمپ هیدرولیک پره‌ای طرح ویکرز در ایران نیز شده است.

نظامعلی علی‌نژاد، قائم‌مقام و عضو هیئت مدیره شرکت سیال نیرو صنعت در مورد کارکرد و ویژگی‌های سیستم هیدرولیک فرمان خودرو اعلام کرد: با وجود فعالیت ۲۵ ساله صنایع خودروسازی برای هیدرولیک کردن فرمان خودرو‌های تولیدی، ۸۰ تا ۸۵ درصد وزنی سیستم فرمان هیدرولیک خودرو شامل شیر مقسم فرمان، جک هیدرولیک و پمپ وارداتی بوده است. الباقی قطعات نیز توسط شرکت‌های داخلی تولید و تأمین شده است. برای اولین بار شرکت دانش بنیان سیال نیرو صنعت موفق به راه اندازی خط تولید با خودکفایی بالای ۹۵ درصد جک هیدرولیک فرمان و راه اندازی خط تولید آزمایشی شیر مقسم هیدرلیک فرمان با پیچیدگی در تکنولوژی تولید و سخت افزار مورد نیاز شده است. تولید کیفی با قیمت و شرایط رقابتی از جمله ویژگی‌های محصول ماست.


وی افزود: با شروع تحریم‌های دوره اول استکبار جهانی و محدویت‌های نسبی ایجاد شده مصمم به خودکفایی و داخلی‌سازی مجموعه‌های حساس فوق در سیستم هیدرولیک فرمان خودرو در ایران شدیم، اما به دلیل عدم حمایت‌های قراردادی، مالی، اقتصادی و برنامه‌ای به جهت ایمنی قطعات در خودرو، این مسئله باعث تأخیر و کندی روند خودکفایی شده است.


قائم مقام و عضو هیئت مدیره شرکت سیال نیرو صنعت در مورد صادرات این محصول دانش بنیان نیز عنوان کرد: ظرفیت‌های ایجاد شده فعلا در حد نیاز‌های داخلی کشور است. با توسعه و توانمندسازی مجموعه، در صورت حمایت‌های بیشتر از طریق مبادی ذیربط امکان صادرات فراهم خواهد بود.


علی‌نژاد در مورد تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای ساخت و تولید جعبه هیدرولیک فرمان نیز گفت: صندوق نوآوری برای تولید و عرضه جک هیدرولیک فرمان وام سرمایه در گردش به این شرکت تخصیص داده است که موجبات افزایش تولید و گسترش بازار را فراهم کرده است. این شرکت در تلاش است با جذب مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به راه‌اندازی فاز تولید صنعتی شیر هیدرولیک فرمان برای رفع نیازمندی صنایع خودروسازی کند.


وی پروژه سیستم هیدرولیک فرمان را جزو تکنولوژی‌های هایتک و برتر دانست و گفت: ما موفق شدیم این مجموعه را به صورت ایرانی و بومی تولید کنیم، اما در تولید هیدرولیک فرمان به امکانات و سخت‌افزار‌های بسیار مخصوص برای تولید این محصول نیاز داریم که با حل مشکل و جایگزینی آن به صورت بومی امکان راه‌اندازی و توسعه تولید را خواهیم داشت.


قائم‌مقام و عضو هیئت مدیره شرکت سیال نیرو صنعت با اشاره به اینکه مصرف‌کننده نهایی جعبه هیدرولیک فرمان، شرکت‌های ایران‌خودرو و سازه گستر سایپا هستند، تصریح کرد: تولیدات جاری شرکت در جعبه فرمان خودرو‌های پژو، سمند، پژو پارس و دنا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی خودکفایی تسهیلات شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی هیدرولیک فرمان فرمان خودرو جک هیدرولیک دانش بنیان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۹۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، پارس خودرو کاتالوگ جدید خودرو ال ۹۰ ایرانی را با نام P۹۰ منتشر کرد. به نظر می‌رسد تولید این خودرو در ماه های آینده از سوی این شرکت آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: ۴ محصول ایران خودرو گران شد

موتور ME۱۶ با حجم ۱۶۰۰ سی‌سی است که قادر است حداکثر قدرت ۱۱۳ اسب بخار و گشتاور ۱۴۴ نیوتن‌متر را تولید کند. این موتور به گیربکس دستی ۵ سرعته متصل است.

فرمان برقی D-Type، غربیلک فرمان مجهز به کنترل سیستم صوتی، سیستم پایش فشار باد تایرها TPMS، رینگ آلومینیومی R۱۵، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک و صندلی‌های قابل تنظیم دستی از جمله امکانات این خودروی ایرانی است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229469 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس